Pixii draagt bij in het coronastimulusprogramma van Toerisme Oost-Vlaanderen

De Vlaamse overheid ondersteunt de toeristische sector die zwaar werd getroffen door de coronacrisis. Daarvoor heeft ze het stimulusprogramma gelanceerd.

Pixii draagt bij in het coronastimulusprogramma van Toerisme Oost-Vlaanderen

Het programma loopt van 1 maart tot 31 maart en geeft de toerismesector wat broodnodige financiƫle ademruimte voor de uitvoering van verbetermaatregelen. Er kan steun aangevraagd worden voor gezondheidsmaatregelen, ecologische duurzaamheid, digitalisering en professionalisering. Meer info vind je in de handleiding .

Via een extra ondersteuning door Toerisme Oost-Vlaanderen, die een poule van experten verzamelde, kunnen Oost-Vlaamse toerisme-organisaties extra ondersteuning krijgen bij de opmaak van hun stimulusdossier.

Pixii draagt bij als expert onder de topics gebouwgebonden gezondheidsmaatregelen en ecologische duurzaamheid. Als neutrale kennisinstelling bieden we in dit stimulusprogramma advies wat betreft gebouwde omgeving en gebouwgerelateerde gezondheid. Ondernemers uit de toeristische sector kunnen ons rechtstreeks contacteren en de samenwerking kan ook langer lopen dan het gesubsidieerde deel ervan.

Het programma loopt tot einde maart. Meer informatie: https://toerismevlaanderen.be/vlaams-stimulusprogramma

Foto: Christian Lue via Unsplash