Toekomstbestendig bouwen met biobased materialen

Biobased bouwmaterialen leggen in hun groeifase koolstof vast en spelen een cruciale rol om de voetafdruk van gebouwen naar beneden te halen. Bovendien vragen ze meestal minder energie om te produceren en zijn ze veelal ook circulair en hernieuwbaar.

Toekomstbestendig bouwen met biobased materialen
Foto: Daria Nepriakhina πŸ‡ΊπŸ‡¦ via Unsplash
πŸ“†
14 november 2024 | Antwerpen (datum & locatie onder voorbehoud)

Onderzoekers, producenten en aannemers doen almaar meer praktijkervaring op met biobased materialen, wat een toekomstbestendige gebouwde omgeving dichterbij brengt. 

Op deze Expert Day delen we de inzichten en ervaringen van toonaangevende kennisinstellingen, bedrijven en specialisten uit de bouwwereld met presentaties die theorie en praktijk met elkaar verbinden. 

Schrijf je nu in en ontdek hoe embodied carbon en biobased materialen een brug slaan naar een futureproof gebouwde omgeving. Bovendien zorgen we er zoals altijd voor dat je ruim de tijd hebt om te netwerken en bij te praten met collega's in een aangenaam en inspirerend kader. 

Deadline inschrijvingen: 13 november 2024 - 8:00

Praktisch

Datum en tijdstip

Donderdag 14 november 2024 (onder voorbehoud)

Locatie

Antwerpen (exacte locatie volgt nog)

Permanente vormingsuren VEKA

We hebben de gewoonte om voor onze Expert Days een aanvraag bij het VEKA als permanente vorming voor EPB-verslaggevers. Aangezien de aanvraag nog moet gebeuren voorlopig dus nog geen garantie op vormingsuren. We passen deze pagina aan van zodra er goedkeuring is.

Inschrijven

Kostprijs (vrijgesteld van btw)

Pixii-leden: € 180
Niet-leden: € 225
AiNB-leden: € 200

Meer informatie bij verdere invulling van het programma.