Pixii en Vibe organiseren tentoonstelling circulair bouwen op Batibouw 2020

Ook op Batibouw 2020 vind je opnieuw een tentoonstelling vol circulaire producten en diensten voor de bouwsector. De nadruk ligt op lokaal geproduceerde producten die beschikbaar zijn op de Belgische markt.

Pixii en Vibe organiseren tentoonstelling circulair bouwen op Batibouw 2020

Pixii, VIBE en Architectura.be sloegen voor dit initiatief de handen in elkaar om iedereen die toekomstgericht wil bouwen of verbouwen een inkijk te geven op wat er nu al beschikbaar is. Zestien zorgvuldig geselecteerde producten en diensten worden getoond in een structuur ontworpen door studenten van UHasselt en opgebouwd door Woodinc volgens circulaire principes! De nadruk ligt op producten en diensten die lokaal geproduceerd worden en beschikbaar zijn op de Belgische markt.

Daarnaast organiseren we op 3 maart ook het Circubuild-event met o.a. een kort overzicht van het circulair bouwen in België en de lancering van het eerste Circubuild-boek!

Komt de circulaire tentoonstelling bekijken in Paleis 5, en breng meteen ook een bezoekje aan de standen van de Pixii-leden op Batibouw. Als je snel bent maak je nog kans op één van de 500 gratis toegangskaarten!