CoDE Start Event op 12 september

CoDE Start Event op 12 september

Is uw onderneming klaar voor een duurzame toekomst? Het Start Event van het Collectief Duurzame Energie op 12 september 2024 biedt u de unieke kans om uw onderneming naar een hoger niveau te tillen door duurzame energieoplossingen te integreren.

Het Collectief Duurzame Energie (CoDE) is onderdeel van het VLAIO-netwerk en ondersteunt bedrijven bij hun duurzame transitie. Samen met onze partners, Biogas-E, COGEN Vlaanderen, Flux50 en ODE Vlaanderen, bundelen we de krachten van vergroening, digitalisering en circulariteit. Onze focus ligt op samenwerking en het omarmen van innovatieve oplossingen om uw bedrijf te helpen groeien en verduurzamen.
4 redenen waarom u dit event niet mag missen:

  • Direct toepasbare kennis: Ontdek de nieuwste technieken zoals biomethaanproductie, energiemanagement en duurzame energieopslag, aangeboden door de partners van CoDE: Biogas-E, Cogen Vlaanderen, ODE Vlaanderen en Flux50.
  • Inzicht in regelgeving: Krijg helderheid over de wetgeving en verplichtingen die voor uw KMO van belang zijn, zoals de PV-verplichting voor grote elektriciteitsverbruikers.
  • Exclusieve keynotes: Luister naar inspirerende presentaties van experts als Maarten De Cuyper (VREG), Gerrit Jan Schaeffer (EnergyVille), en Cato Becqué (VLAIO), die hun visie delen over de toekomst van energie.
  • Netwerkmogelijkheden: Breid uw professionele netwerk uit tijdens de afsluitende receptie en standbeurs, waar u in contact komt met gelijkgestemde ondernemers en experts.

Dit event is volledig gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Zorg dat u deze unieke kans niet mist om uw KMO klaar te stomen voor een duurzame toekomst.
Bestel uw tickets hier.