Studiebureel Kennis

SB Kennis is een jong en dynamisch adviesbureau gespecialiseerd in het ontwerpen en opvolgen van speciale technieken. Met een gecombineerde ervaring van ruim 25 jaar kunnen wij u een installatie ontwerpen die gericht is op de toekomst en tevens rekening houdt met uw wensen en budget.

Studiebureel Kennis

Het is algemeen geweten dat duurzaamheid en hernieuwbare technologieën meer en meer een zeer grote rol spelen bij het ontwerpen van gebouwen. De beslissingen van de EU om tegen 2050 klimaatneutraal te zijn gaan dit alleen maar versterken. Hierin kunnen wij u als studiebureel bijstaan om u de nodige expertise en ondersteuning aan te bieden.

Make things look easy.
Techniek zit in ons DNA. We zijn hongerig naar “Kennis” en willen onze passie verstaanbaar overbrengen. De technieken in moderne gebouwen worden complexer en dienen op elkaar afgespeeld te zijn. Deze complexiteit trachten we begrijpbaar te vertalen naar de opdrachtgever, ontwerper en uitvoerder. Om zo het gezamelijke doel te bereiken: het opleveren van een kwaliteitsvolle installatie.

Krekelberg 77b
2940 Hoevenen - Stabroek
België
www.sbkennis.be