plek°interieur- en architectenbureau

plek° interieur- en architectenbureau spitst zich toe op verbouwingen van panden met een geschiedenis en historische waarde met bijkomende specialisatie in energie-dossiers.

plek°interieur- en architectenbureau

Een architect vinden is een hele zoektocht. Vaak (ver)bouw je maar 1 keer, je moet dus iemand vinden die bij je past. Bij ons kan je terecht voor architectuur- & interieurprojecten. Maar ook voor EPB-verslaggeving, PHPP-studies en EPC-certificaten, want onze grootste interesse gaat naar energiebewust (ver)bouwen. Dat kan gaan van een bestaande woning energiezuiniger maken, over BEN, passief, nul-energie en off-grid. Maar het gaat ook over gezond wonen en leven, door gebruik te maken van duurzame, ecologische en gezonde materialen. Een doordacht ventilatie-plan en zoveel meer.

Doordat de start lag bij interieurarchitectuur, ontwerpen wij voor de gebruiker en niet in essentie voor de toeschouwer. Dit betekent een goede functionaliteit, budgetbewust, correct passend in de woon- en culturele omgeving. Geen grootse theorieën en/of concepten en de drang om filosofisch origineel te zijn. Door continue dialoog met de opdrachtgever wordt het project verfijnd en gekneed tot deze zich er helemaal mee kan identificeren.


Atletenstraat 7
2020 Antwerpen
België
plek-architecten.be