NAV

Netwerk Architecten Vlaanderen is een netwerkorganisatie voor architecten met ruim 2.000 aangesloten kantoren. Zij vertegenwoordigen samen meer dan 6.000 leden.

NAV
Bron: nav.be

Architectenbelangen voorop

De taken en verantwoordelijkheden van de architect zijn groot. Nieuwe regelgevingen en innovaties volgen elkaar pijlsnel op. NAV volgt dit alles vanop de eerste rij. We zijn vertegenwoordigd in meer dan 70 werkgroepen. Waar nodig, luiden we de alarmbel.  

Glasheldere bijscholing

NAV beschikt over het meest uitgebreide opleidingsaanbod voor ontwerpers. Van gratis infosessies en werfbezoeken tot dieper gravende, kortlopende cursussen rond een specifiek thema, aangeboden door Vitruvius Academy. 

Altijd een antwoord klaar

Architecten moeten van vele markten thuis zijn. Sommige vraagstukken vereisen specialistische kennis, en ook daar zorgt NAV voor een antwoord. Onze leden kunnen voor technisch, juridisch en deontologisch advies immers gratis terecht bij onze helpdesk. Een netwerk van architecten en adviseurs staat ter beschikking. Ook energieconsulenten en een waterconsulent kun je bij ons vinden. 

Alle actuele beroepskennis

NAV vergaart alle voor architecten relevante informatie en trends en selecteert, filtert en distilleert deze tot handige publicaties en online tools. Steeds helder, to the point en gratis voor leden. Via het kennisnet op de website is alles consulteerbaar op een handig doorzoekbare manier. Bovendien krijgen de leden de tijdschriften DIMENSION (driemaandelijks) en NAV News (tweemaandelijks) in de bus. Telkens een informatieboost, gesneden op maat van de architect.

Vakwerk in the picture

NAV richt de nodige schijnwerpers op de sleutelrol van de architect. Via de website Zoekeenarchitect.be tovert elk lid in een handomdraai een portfoliopagina uit zijn klavier. Via openhuizendagen geven we architecten bovendien de kans om hun visitekaartje af te geven bij toekomstige (ver)bouwers.


Willebroekkaai 37
1000 Brussel
België
www.nav.be