Kingspan Unidek

Kingspan Unidek is leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren.

Kingspan Unidek
Bron: www.kingspan.com

Deze oplossingen leveren een actieve bijdrage aan energiebesparing en optimalisatie van het wooncomfort. Dankzij de voortdurende aandacht voor milieueffecten tijdens productontwikkeling, productie en recycling zijn de isolatieoplossingen bovendien duurzaam. De onderneming, opgericht in 1969 en voorheen bekend als Unidek B.V., is onderdeel van de Kingspan Group. Kingspan is wereldwijd leider op het gebied van hoogwaardige isolatie, bouwmaterialen en geïntegreerde solar-oplossingen.

De innovatieve aard van Kingspan Unidek heeft geleid tot de ontwikkeling van talloze producten voor de bouw, alle vervaardigd op basis van het milieusparende isolatiemateriaal EPS (geëxpandeerd polystyreen). De onderneming is in Europa marktleider op het gebied van zelfdragende isolerende sandwichelementen voor hellende daken. Het leveringsprogramma omvat verder onder meer universele elementen die toepasbaar zijn voor alle bouwdelen (er kunnen daken en buitengevels mee worden gemaakt, maar ook binnenwanden en topgevels), renovatieproducten, plat-dak-, wand- en gevelelementen, spouwmuurisolatieplaten en prefab funderingsbekistingsystemen.

Missie, visie en strategie

Kingspan Unidek ontwikkelt, produceert en verkoopt complete daksystemen, bouwsystemen en isolatieproducten voor de Europese markt. Onze productontwikkeling is gefocust op producten die een blijvende bijdrage leveren aan het reduceren van de CO2 emissie.


Bouwelven 17A
2280 Grobbendonk
België
www.kingspan.com