H3 houtskeletbouw

H3 houtskeletbouw is pionier in het bouwen van energieneutrale en gezonde woningen. Het hanteert hiervoor de methode van bio-ecologische houtskeletbouw.

H3 houtskeletbouw

H3 houtskeletbouw bewijst al meer dan 20 jaar dat het anders kan; met een gunstig effect voor jouw energiefactuur, voor jouw gezondheid en voor onze planeet.

Maatwerk is standaard
Eén van de grote voordelen van houtskeletbouw t.o.v. de traditionele woningbouw is de snelle uitvoeringsperiode. H3 houtskeletbouw wil de klant een fijne bouwervaring laten beleven. Daarom zet H3 heel hard in op eigen vakmanschap. Van het tekenwerk op kantoor en de prefabricage in eigen atelier tot de montage op de werf en de gevelafwerking. Elke woning is uniek. Maatwerk is de standaard voor H3 houtskeletbouw.

Materiaalkeuze
H3 houtskeletbouw maakt gebruik van ecologische materialen die niet schadelijk zijn voor de gezondheid van bewoners en de planeet. H3 maakt gebruik van verschillende soorten bio-ecologische bouw- en isolatiematerialen. H3 houtskeletbouw houdt rekening met de levenscyclus van materialen, energie-efficiëntie en het creëren van gezonde binnenruimtes met een goede luchtkwaliteit.

Duurzame Bouwonderneming 2024
H3 houtskeletbouw is verkozen tot Duurzame Bouwonderneming 2024. Al meer dan 20 jaar is H3 houtskeletbouw pionier op het vlak van energieneutraal en gezond wonen. Bio-ecologische houtskeletbouw is geen hol begrip. Het gaat meerdere stappen verder dan een klassieke woning in houtskelet. Een bio-ecologische houtskeletwoning integreert duurzaamheid en ecologische principes in alle aspecten van het bouwproces en in de gebruikte materialen. De principes van bio-ecologische houtskeletbouw zitten verweven in het DNA van H3 houtskeletbouw om voor jou een gezonde, comfortabele en milieuvriendelijke thuis te creëren.

Duurzaamheid zit eveneens verweven in de manier waarop H3 houtskeletbouw omgaat met al haar stakeholders: van medewerker en leverancier tot bouwheer.

zone Reme 10
2260 Westerlo
België
H3houtskeletbouw.be