Greenshore Consultants

Greenshore Consulants is een ingenieursbureau gespecialiseerd in energieprojecten en duurzame ontwikkeling.

Greenshore Consultants

Sinds het ontstaan van de EPB regelgeving in 2006 is ons team dagelijks bezig met energie en dit in de meest brede zin in relatie met wonen en werken. Hierdoor heeft Greenshore Consultants een reputatie opgebouwd dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Als jonge, gedreven en dynamische onderneming werd ons in het verleden reeds verschillende keren het vertrouwen geschonken om mee te werken aan grotere projecten, en deze tot een goed einde te brengen. Zo werd Greenshore Consultants tot grote tevredenheid van de opdrachtgevers betrokken bij de projecten 'nieuwe gevangenis van Leuze-en-Hainaut', reconversie van het AZ Jan Palfijn, site Redemptoristen en site Alsberghe & Van Oost. Uiteraard werken wij ook graag mee aan kleinere en middelgrote projecten die bij ons dezelfde prioriteit en aandacht krijgen.

Veel EPB-verslaggevers beperken zich tot het narekenen van een afgewerkt ontwerp, terwijl Greenshore Consultants betrokken is vanaf de start van de ontwerpfase. Op die manier wordt met zekerheid een duurzaam ontwerp bekomen, waar dit soms anders niet het geval is en/of kan leiden tot onvoorziene kosten en vertragingen. Greenshore Consultants is steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het energie gebeuren. Zo zijn wij instaat om vandaag mee te werken aan het ontwerp van morgen.

Coupure 55
9000 Gent
België
www.greenshore-consultants.eu