Bouwunie

De sectororganisatie in de bouw voor 8.000 bouwbedrijven.

Bouwunie
Bron: www.bouwunie.be

Iedere dag leveren bouwbedrijven de beste kwaliteit af. Maar ze worstelen met administratieve rompslomp en oneerlijke concurrentie. Ze zijn akkoord met duidelijke spelregels, maar dan wel voor iedereen. Bouwunie beschermt samen met Unizo de rechten en de belangen van het kmo-bouwbedrijf. Met dossierkennis en overtuigingskracht. De stem van het bouwbedrijf, van de Dorpstraat tot in de Wetstraat.

Met sterk advies, informatie en administratieve ondersteuning

Bouwunie-leden zijn geïnformeerde bouwondernemers. We investeerden de voorbije jaren in een sterk team van experten waar ze dagelijks bij terecht kunnen. Met publicaties als Bouwnieuws, Bouwmemo’s, pockets en een uitgebouwde website houden Bouwunie-leden de vinger aan de pols. Met diensten zoals de Bouwunie Legal Scan, Borgstellingskas, Grondwijzer en Dienst erkenningen maken we het onze leden makkelijker.       

Een netwerk van zelfstandigen en werkgevers in de bouw dat voorsprong geeft

Bouwunie, dat is een stevig aanbod van infosessies, cursussen en events. Bouwunie-leden nemen er gratis aan deel of tegen een sterk gereduceerd tarief. Zo versterken ze ook hun netwerk, leggen ze contacten en voelen ze meer dan ooit dat ze er niet alleen voor staan.


Maria-Theresialaan 35
1800 Vilvoorde
België
www.bouwunie.be