Bo Huis

BO HUIS is een totaalaannemer en vertrouwenspartner, die de renovatie, (ver) nieuwbouw en ingrijpende energetische renovatie van uw woning tot een goed einde weet te leiden.

Bo Huis
Bron: www.bohuis.be

Zowel binnen als buiten zorgen we voor een hoogwaardige kwalitatieve afwerking met alle aandacht voor duurzaamheid, energetische efficiëntie en actueel comfort.

Onze focus

Een renovatie, energetische totaalrenovatie en energetische ver(nieuw)bouw is een boeiende metamorfose in uw leven. Bo Huis is een kleine tot middelgrote onderneming. Van de technische installatie van een warmtepomp, plaatsing vloerverwarming met nieuwe vloer, vervanging hygiënische bad/douchekamer tot en met het ontwerp en de uitbreiding van uw woning, energieplan, gebouwschilisolatie, breekwerken en (herop) bouw, optop, afwerking... Indien vereist werken we in nauw overleg met een energiedeskundige, architect, binnenhuisarchitect, stabiliteitsingenieur en andere bouwkundige professionals. Met een warm hart voor uw wooncomfort werkt Bo Huis met een deskundig team vakmannen. Verwacht een degelijke uitvoering volgens de regels van de kunst. Jarenlange ervaring toont zich in kennis van zaken, een zorgvuldige afwerking, een tijdloos ontwerp met aangename lichtinval & ruimtebeleving, gevoel voor verhoudingen, uw eigen invulling en accenten, rust, schoonheid, nobele kwaliteitsvolle materialen in een gezonde woonomgeving, ecologische waarden voor mens en milieu. Universeel, liefst levensloopbestendig en energiezuinig.


Leopoldlei 45/1
2180 Ekeren
België
www.bohuis.be