arQ architecten

Duurzaam bouwen, met een oog voor mens en milieu, dat is arQ. Kwaliteitsvolle, tijdloze architectuur die aansluit bij een omgevingsvisie en steunt op betaalbare ecologische oplossingen. Een aanpak die onze kennis belichaamt en een uitgangspunt vormt voor elk project.

arQ architecten
Bron: www.arq.be

arQ staat voor …

  • verbinding. Een boog of een koepel als brug tussen onze kantoren in Oostende en Sint-Niklaas, zodat we team en kennis kunnen samenbrengen rond een doorgedreven zoektocht naar kwalitatieve oplossingen om steeds betere projecten op te leveren.
  • arQuitectura. Omdat we onze focus op duurzame architectuur willen behouden en verstevigen door te streven naar kwaliteit op basis van actuele inzichten en technisch vernuft.

arQ symboliseert...

  • architecturale intelligentie. De basis voor een betrouwbaar partnership met onze klanten dat steunt op vakmanschap en doordachte architecturale oplossingen rond wonen, werken en vrije tijd.

arQ bestaat uit...

  • een omvangrijk team van bijzonder gemotiveerde ontwerpers met een groot vakkundig engagement en tal van specialisaties. Ons ontwerpteam heeft de voorbije jaren een belangrijke expertise opgebouwd. Van heel specifieke voorontwerpen, over technische en administratieve trajecten, tot bijzonder complexe nevencondities, verspreid over zowel de private als de publieke sector. Grote nieuwbouwprojecten en ingrijpende verbouwingsprogramma's voor onder meer residentiële projecten, publieke gebouwen, retail, vrije tijd en gezondheidszorg behoren tot ons uitgebreid curriculum.

Zeedijk 165
8400 Oostende
België
www.arq.be